ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,029 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 34,778 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


‘City Check-in service’ bij Thai Airways en Bangkok Airways

Geplaatst op 10 januari 2011 09:39 door thailandtotaalVooraf inchecken in het centrum van Bangkok.

Passagiers van Thai Airways en Bangkok Airways kunnen voortaan inchecken op Makkansan City Air Terminal. Thai Airways en Bangkok Airways hebben onlangs hun City Check-in service op de Makkasan City Air Terminal geopend. Passagiers die vliegen met deze vliegmaatschappijen  kunnen nu vooraf al inchecken op het Airport Rail Link station in het centrum van Bangkok. Ook de passagiers van Lufthansa (Star Alliance partner van Thai Airways) kunnen inchecken vanaf deze terminal.

De service is bedoeld voor reizigers die gebruik maken van de Airport Rail Link, de treinverbinding tussen Suvarnabhumi International Airport en het centrum van Bangkok. Inchecken is mogelijk voor zowel binnenlandse als internationale vluchten.

Inchecken van 3 tot 12 uur voor de vlucht.

De incheckcounter ligt op de 3e verdieping van Makkasan City Air Terminal en is dagelijks geopend van 08.00u tot 17.30u. De balie van Thai Airways is geopend tot 21.00u. Passagiers kunnen inchecken van 3 uur tot 12 uur voor het vertrek van hun vlucht.

 

 


Reageren

*


Passende informatie bij : ‘City Check-in service’ bij Thai Airways en Bangkok Airways
Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.