ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,028 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 35,749 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


20 miljoen toeristen naar Thailand in 2012

Geplaatst op 20 oktober 2012 09:30 door thailandtotaal

Stijging van 8 procent jaar op jaar.

Volgens het Thaise Ministerie van Toerisme en Sport zal Thailand aan het eind van dit jaar haar doel van 20 miljoen toeristische aankomsten in 2012 bereiken. In de periode vanaf januari t/m september zijn reeds 15 miljoen toeristen naar Thailand gekomen, een stijging van 8 procent jaar op jaar.  Aangezien het vierde kwartaal van het jaar een deel van het hoogseizoen bestrijkt zal het beoogde doel van 20 miljoen toeristen in 2012 bereikt worden.

Plannen voor de toekomst.

De economie van Thailand is sterk afhankelijk van de toeristische industrie. Om de groei van het toerisme naar Thailand blijvend te stimuleren zal de Thaise regering urgente kwesties die het toerisme naar Thailand nadelig kunnen beïnvloeden met prioriteit aanpakken. Zo zullen de illegale taxi’s en de problemen met jetski’s op Phuket aangepakt worden. Ook de verwerking van de drukte bij immigration op Suvarnabhumi International Airport te Bangkok heeft de aandacht. Om voor de toekomst nog meer toeristen naar Thailand te trekken zal de nadruk gelegd worden op nieuwe markten zoals de ASEAN landen en Latijns Amerika. Daarnaast zullen de Thaise culturele activiteiten op wereldniveau gepromoot worden.

Wat maakt Thailand zo’n populaire vakantiebestemming? Het antwoord lees je in ‘Op vakantie in en reizen naar Thailand’.


Reageren

*


Passende informatie bij : 20 miljoen toeristen naar Thailand in 2012
Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.