ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,028 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 35,869 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


22 walks in Bangkok

Geplaatst op 6 januari 2014 13:48 door thailandtotaal

Ontdek de mystieke en exotische aspecten van Bangkok.

Bangkok is een van de grootste steden ter wereld en een belangrijke toeristische bestemming, jaarlijks bezocht door miljoenen bezoekers. Voor velen blijkt het echter moeilijk te zijn om de stad te ontdekken en om zijn betekenis te begrijpen. Veel van het mystieke en exotische van Bangkok is bovendien te vinden in de verborgen kleine straatjes en steegjes. Maar hoe vind je de weg?

Het boekje ‘22 walks in Bangkok’ helpt je de verborgen schatten van de stad te ontdekken. De diverse stadsdelen en wijken worden hier als een ‘apart dorp’ beschreven. De ontwikkeling en bezienswaardigheden van de stad der engelen, zoals Bangkok ook wel wordt genoemd, worden in dit boekje tot in detail beschreven. De auteur van het boek, journalist, redacteur en fotograaf Ken Barrett, heeft zelf lange tijd in de Thaise hoofdstad gewoond. Hij introduceert de belangrijkste tempels, moskeeën, kerken en andere heiligdommen in liefdevol detail, schetst hun geschiedenis en onderscheidende kenmerken. Als lezer van het boek wordt je vakkundig begeleid door de oude wijken van Bangkok, door smalle straatjes en steegjes die zelden door buitenlanders zijn gezien.

Wil je meer weten over Bangkok? Op onze webpagina ‘Bangkok’ vind je uitgebreide informatie over deze stad der engelen.

 

WTC.NL-World Ticket Center. Wat uw reisplannen ook zijn!

 


Reageren

*


Passende informatie bij : 22 walks in Bangkok
Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.