ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,030 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 33,672 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


23 miljoen toeristen Thailand in 2013

Geplaatst op 14 december 2012 13:02 door thailandtotaal

Grootste groei uit China, Zuid-Korea en Japan.

De toeristische industrie van Thailand zal komend jaar met meer dan 10% groeien. Voor 2013 verwacht het land ongeveer 23 miljoen buitenlandse toeristen te mogen verwelkomen. Dit is bekend gemaakt door Sisdivachr Cheewarattanporn, president van de Association of Thai Travel Agents (Atta).

Volgens de heer Sisdivachr zorgen Aziatische toeristen, met name uit China, Zuid-Korea en Japan, voor een stijging van 20 tot 50%. Van januari tot juli van dit jaar is het aantal toeristen in Thailand ook met 20% gestegen, de hoogste groei in drie jaar.

Thailand de topbestemming in de AESEAN.

De verwachting van de Atta is gebaseerd op een veronderstelling dat er geen politiek geweld zal zijn. Thailand kan de topbestemming in de Association of Southeast Asean Nations (ASEAN) worden als de overheid ervoor kan zorgen dat de politieke situatie in Thailand stabiel is.

Wil je meer weten over het toerisme in Thailand? Lees dan verder op onze webpagina ‘Op vakantie in en reizen naar Thailand’.


Reageren

*


Passende informatie bij : 23 miljoen toeristen Thailand in 2013
Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.