ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,029 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 34,336 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


3 Phuket eilanden gesloten voor toeristen

Geplaatst op 25 mei 2016 14:56 door thailandtotaal

Koraal moet tijd krijgen te herstellen.

De marine ambtenaren op het vakantie-eiland Phuket hebben toeristische activiteiten op drie eilanden voor de oostkust van Phuket verboden. Dit om verdere schade aan het koraal op deze populaire tour sites te voorkomen. Het betreft Koh Khai Nok, Koh Khai Nui en Koh Khai Nai, allen gelegen op een handvol kilometers van Phuket. Koraalriffen zijn van cruciaal belang voor de mariene ecosystemen en een enorme hoeveelheid koraal is beschadigd. Het herstel zal waarschijnlijk enkele jaren gaan duren.

Koh Tachai gaat vanaf 15 oktober dicht.

Eerder deze maand werd bekend dat vanaf 15 oktober het populaire Thaise eiland Koh Tachai wordt afgesloten voor bezoekers. Koh Tachai is gelegen in de Andaman Zee en maakt deel uit van de Similan Islands National Park in het zuidwesten van Thailand. Dankzij zijn schoonheid, witte stranden en turquoise blauwe water wordt het eiland in toenemende mate overspoeld door toeristen. Dit heeft geresulteerd in een toeristische overbevolking en achteruitgang van de natuurlijke hulpbronnen en het milieu. Na 15 oktober krijgt Koh Tachai en haar directe omgeving tijd voor zijn revalidatie.

 

 


Reageren

*


Passende informatie bij : 3 Phuket eilanden gesloten voor toeristen
Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.