ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,028 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 35,268 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


4th Thai-Lao Friendship Bridge geopend

Geplaatst op 9 december 2013 09:45 door thailandtotaal

Feestelijke opening op 11 december.

Na een vertraging van een jaar wordt op 11 december de vierde Thai-Lao Friendship Bridge geopend. De feestelijke opening van de nieuwe brug zal worden voorgezeten door ZKH Prinses Maha Chakri Sirindhorn.

De 480 meter lange brug over de Mekong rivier verbindt Chiang Khong in de noord Thaise provincie Chiang Rai met Huay Xai in de provincie Bokeo in het noorden van Laos. Door de 4th Thai-Lao Friendship Bridge ontstaat er een veel efficiënter en sneller vervoer van goederen en mensen tussen China, Laos, Thailand, Vietnam en zelfs delen van Myanmar. Aangezien China, Laos, Myanmar en Thailand een gezamenlijk ontwikkelingsproject hebben, bekend als de ‘economic quadrangle’, zal de nieuwe brug de grensoverschrijdende handel tussen de betreffende landen sterk stimuleren. Vooral na 2015, als de ASEAN Economische Gemeenschap van start gaat.

 

 


Reageren

*


Passende informatie bij : 4th Thai-Lao Friendship Bridge geopend
Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.