ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,029 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 34,130 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


5 nieuwe stations Skytrain Bangkok.

Geplaatst op 14 september 2011 10:41 door thailandtotaal

BITEC nu bereikbaar met de Skytrain.

De Skytrain van Bangkok is een zegen voor de toeristen.De Skytrain (BTS), het populaire vervoerssysteem van Bangkok, heeft 5 nieuwe stations toegevoegd aan de Sukhumvit Line. De nieuwe Skytrain stations liggen op de 5,28 kilometer lange uitbreiding van het zuidelijk gedeelte van de Sukhumvit Line. Door de uitbreiding van de Sukhumvit Line biedt de Skytrain nu direct toegang tot de Bangkok International Trade & Exhibition Center (BITEC) en opent mogelijkheden voor een aantal kleinere hotels en guesthouses in de zuidoostelijke buitenwijken van Bangkok. De 5 nieuwe Skytrain stations op de Sukhumvit Line zijn Bang Chak (E10), Punnavithi (E11), Udomsuk (E12), Bang Na (E13) en Bearing (E14).

Sukhumvit Line belangrijke verbinding voor toeristen.

De Sukhumvit Line is een belangrijke Skytrain verbinding voor toeristen in Bangkok. De 30 stations aan de 30.9 kilometer lange Sukhumvit Line bieden een snelle toegang tot een groot aantal bezienswaardigheden, winkelcentra en hotels van de stad.

Lees hier verder als je meer wilt weten over het vervoer in Bangkok.


Reageren

*


Passende informatie bij : 5 nieuwe stations Skytrain Bangkok.
Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.