ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,030 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 33,672 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


50 mooiste stranden van Thailand

Geplaatst op 28 maart 2013 10:26 door thailandtotaal

Elk strand heeft zijn eigen karakter en identiteit.

Thailand is gezegend met natuurlijke schoonheid en heeft een aantal van de beste stranden in de wereld. Veel stranden zijn gewoonweg verbluffend – schoon wit zand, kristal helder water en een prachtige scenery. Elk strand heeft zijn eigen karakter en identiteit en tekenen daardoor ook specifieke soorten bezoekers. Sommige stranden bieden faciliteiten van wereldklasse terwijl anderen beperkte faciliteiten bieden en meer gericht zijn op de ‘back tot basics’ vakantie ervaring. De stranden bij de populaire bestemmingen kunnen vaak zeer druk zijn, terwijl slechts een paar kilometer verderop prachtige stranden liggen die bijna uitgestorven zijn. Bij het samenstellen van je vakantie in Thailand is het belangrijk om notitie te nemen van de grote diversiteit in de Thaise stranden.

Haal het beste uit je reis naar Thailand.

Met een dergelijk grote keuze uit schitterende stranden kan het moeilijk zijn om je persoonlijk beste strand te kiezen. Ga je op vakantie en naar Thailand en maakt het strand deel uit van je reis,  dan is het goed om van te voren zorgvuldig notie te nemen van de stranden. Op deze manier haal je het beste uit je vakantie.

De TAT (Tourism Authority of Thailand) heeft een speciale e-brochure gemaakt met de 50 mooiste stranden van Thailand. In deze brochure worden de 50 mooiste stranden en eilanden van de Andaman kust en de Golf van Thailand beschreven. De geselecteerde stranden worden verdeeld in vier categorieën: Natural Beaches, Romantic Beaches, Colorful Beaches en Family Beaches.

Bekijk hier de e-brochure met de 50 mooiste stranden van Thailand.

Video: Top 5 Beaches in Thailand.

In de serie ‘Most Beautiful Tourist Attractions in Thailand’ heeft Thailandtotaal onderstaande video samengesteld met de Top 5 van stranden in Thailand.

 

Reizen naar Thailand

 


Reageren

*


Passende informatie bij : 50 mooiste stranden van Thailand
Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.