ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,030 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 33,848 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


5,3 procent rendement condo verhuur Thailand

Geplaatst op 24 januari 2014 14:08 door thailandtotaal

Hoogst rendement voor 1-slaapkamer appartementen.

Volgens de jaarcijfers van 2013, samengesteld door CBRE Thailand, hebben condominiums in Thailand in 2013 een verhuur resultaat behaald van 5,3%. De internationale vastgoedadviseur ziet voor Thailand een groeiende vraag en daardoor een klimaat met stijgende huurprijzen en consistente beleggingsrendementen.

CBRE Thailand meldt dat een 1-slaapkamer appartement het hoogste bruto huurrendement behaalde (6,4%), gevolgd door 2-slaapkamer eenheden (5,5%) en 3-slaapkamer eenheden (4,1%). Interessant is dat de ouderdom van het gebouw geen significante invloed blijkt te hebben op de huuropbrengsten. Met een goede ligging en onderhoud zijn hoge opbrengsten mogelijk, ondanks de leeftijd van het gebouw.

Toenemende vraag buitenlandse huurders.

Thailand heeft te maken met een toenemende vraag van buitenlandse huurders. De grootste groep buitenlanders die in Thailand op zoek is naar een huur appartement kijkt vooral uit naar luxere units in de binnenstad. Buy-to-rent beleggers die de expatriate vraag begrijpen kunnen een bruto rendement bereiken van 8%.

Ondanks dat 1-slaapkamer appartementen momenteel een hoger rendement scoren kunnen 2- en 3-slaapkamer eenheden voor de toekomst een betere investering zijn. Nieuw condo aanbod bestaat voornamelijk uit 1-slaapkamer appartementen. Er worden momenteel weinig 2- en 3-slaapkamer units gebouwd, aldus CBRE Thailand.

Wil je meer weten  over vastgoed  in Thailand? Lees dan verder op onze webpagina ‘Onroerend goed in Thailand’.

 

 


Reageren

*


Passende informatie bij : 5,3 procent rendement condo verhuur Thailand
Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.