ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,030 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 33,672 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


84 Thaise hotels bekroont met Gold Circle Award

Geplaatst op 13 december 2013 10:58 door thailandtotaal

Agoda.com onderscheidt hotels voor inzet, hoge kwaliteit en redelijke prijzen.

Hotelboekingswebsite Agoda.com reikt dit jaar aan 84 hotels en resorts in Thailand een Gold Circle Award uit. De prestigieuze awards zijn bedoeld voor accommodaties die zich op positieve wijze onderscheiden in de uiterst competitieve hotelbranche.

Winnaars van een Gold Circle Award werden geselecteerd op basis van verschillende criteria. Zij moeten door gasten tenminste met een 7,5 gewaardeerd worden, structureel kamers aanbieden tegen concurrerende prijzen en voldoende begrijpen hoe de dynamische online markt in elkaar steekt.

Errol Cooke, directeur Hotels Wereldwijd voor Agoda.com: ,,Voor het vijfde jaar op rij worden de awards toegekend als een erkenning van topkwaliteit. Dit jaar hebben we over de hele wereld hotels bekroond voor hun inzet en het consequent bieden van hoge kwaliteit tegen redelijke prijzen.”

Volledige lijst Gold Circle Award 2013

In totaal worden dit jaar 661 awards uitgereikt aan hotels wereldwijd. De awards worden begin 2014 overhandigd. De volledige lijst van hotels die een award ontvangen, gerangschikt per land, is te bekijken in het percentrum van Agoda.

Agoda.com is een toonaangevende website voor hotelreserveringen en onderdeel van de aan de Nasdaq genoteerde Priceline Group (Nasdaq: PCLN).

 

Generic 468x60

 


Reageren

*


Passende informatie bij : 84 Thaise hotels bekroont met Gold Circle Award
Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.