ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,029 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 33,997 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Aangepaste openingstijden Grand Palace tijdens Makha Bucha

Geplaatst op 3 maart 2015 13:00 door thailandtotaal

Ook Tempel van de Emerald Buddha gedeeltelijk gesloten.

Tijdens het komende Makha Bucha zullen het Grand Palace en de kapel van Wat Phra Kaew, daar waar de beroemde Emerald Buddha zich bevindt, aangepaste openingstijden hebben. Macha Bucha is één van de belangrijkste dagen van de Boeddhistische kalender en geldt in Thailand als een nationale feestdag. Het Macha Bucha wordt gevierd tijdens de volle maan van de derde maanmaand. Dit jaar valt dat op 4 maart.

Woensdag 4 maart en donderdag 5 maart 2015: Grand Palace gesloten vanaf 15.00u en de Tempel van de Emerald Buddha alleen geopend in de ochtend.

Vrijdag 6 maart 2015: Grand Palace geopend als normaal en de Tempel van de Emerald Buddha gesloten vanaf 14.00u.

Wil je meer weten over deze grootse toeristische attractie in Bangkok? Lees dan verder op onze informatiepagina ‘Grand Palace en Wat Phra Kaew’.

 

WAARSCHUWING: Vertrouw buiten op straat in Bangkok niemand die je daar aanspreekt met de mededeling dat het Grand Palace gesloten is. Deze mensen proberen je met deze mededeling te verleiden om een alternatieve tour te nemen. Komen ze met de suggestie ‘Lucky Buddha Temple’ dan zijn het gegarandeerd oplichters. Word je hierover aangesproken ga er dan verder niet op in en loop verder. Meer over oplichtingspraktijken in Bangkok lees je op onze nieuwspagina ‘Oplichting in Bangkok’.

 

 


Reageren

*


Passende informatie bij : Aangepaste openingstijden Grand Palace tijdens Makha Bucha
Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.