ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,028 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 35,869 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Aantal toeristen Thailand bereikt dit jaar de 21 miljoen

Geplaatst op 30 november 2012 12:56 door thailandtotaal

4,3 miljoen toeristen komen uit Europa.

Volgens de Thaise TMB Bank zullen de toeristische aankomsten in Thailand dit jaar het record van 21 miljoen bereiken. Hierdoor zal het land een opbrengst genereren van THB 920 miljard. De opbrengsten uit het toerisme zullen voor een groot deel (THB 280 miljard) gegenereerd worden door de accommodaties. De provincies in Thailand die de meeste directe voordelen hebben van het toerisme zijn Bangkok, Chonburi, Chiang Mai, Phuket, Surat Thani, Krabi en Songkhla.

De eerste tien maanden van 2012 brachten 17,7 miljoen toeristen naar Thailand, een stijging van 9,7% t.o.v. dezelfde periode vorig jaar. Het merendeel van deze toeristen, 10 miljoen, komt uit de ASEAN landen. Het aantal Europese toeristen dat in 2012 naar Thailand komt zal de 4,3 miljoen bereiken. Voor 2013 verwacht de TMB Bank dat het aantal toeristische aankomsten in Thailand de 22,5 miljoen zal bereiken, een stijging van 7% t.o.v. 2012.

Wil je meer weten over het toerisme in Thailand? Lees dan verder op onze webpagina ‘Op vakantie in en reizen naar Thailand’.


1 reactie op “Aantal toeristen Thailand bereikt dit jaar de 21 miljoen”

Edwin Rooze07-12-2012 om 14:37

Bedankt voor uw reactie, maar in uw laatste nieuwsbrief heeft u het onderwerp thailand toerisme naar 21 miljoen. Als ik de linken volg dan kom ik bij accomodaties in thailand en dan bungalow-resorts in thailand en daar zie ik ook 2 foto’s kunt u mij hiervan de lokatie misschien mededelen.
Ga zo door met deze nieuwsbrieven.

vriendelijke groeten

Reageren

*


Passende informatie bij : Aantal toeristen Thailand bereikt dit jaar de 21 miljoen
Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.