ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,029 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 34,130 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Met AirAsia van Chiang Mai naar Hangzhou (China)

Geplaatst op 31 december 2013 14:20 door thailandtotaal

Chiang Mai uitgegroeid tot een belangrijke hub voor AirAsia.

Thai AirAsia is de eerste luchtvaartmaatschappij die een dagelijkse rechtstreekse verbinding gaat aanbieden tussen Chiang Mai en de Chinese stad Hangzhou. Deze nieuwe luchtverbinding, welke vanaf 21 februari 2014 operationeel zal zijn, is alweer de derde non-stop vliegroute van AirAsia tussen de noordelijke stad Chiang Mai en een bestemming in China. De andere twee routes zijn; Chiang Mai – Hong Kong en Chiang Mai – Macau.

Chiang Mai is voor AirAsia uitgegroeid tot een belangrijke hub. De luchtvaartmaatschappij onderhoudt vanuit Chiang Mai dagelijks 12 vluchten naar Bangkok, 2 keer dagelijks naar Phuket, Hat Yai en Kuala Lumpur (Maleisië) en 1 keer dagelijks naar Krabi en de Chinese steden Hong Kong en Macau.

Hangzhou een van de bekendste en welvarendste steden van China.

Hangzhou is de hoofdstad van de oost Chinese provincie Zhejiang en is een van de bekendste en welvarendste steden van China. De bekendste bezienswaardigheid is het Xi Hu meer, ook wel bekend als West Lake. Dit meer is in 2011 opgenomen in de Werelderfgoedlijst van UNESCO en is beroemd om zijn natuurschoon en bezienswaardigheden zoals tuinen, paviljoenen en pagodes. Verder is de stad bekend vanwege de Lingyin Temple en de winkelcentra Song Dynasty City Replica en Qinghefang Ancient Street. Hangzhou is bovendien een handig ‘jumping off point’ naar Shanghai, dat vanuit Hangzhou slechts in iets meer dan een uur met de hogesnelheidstrein te bereiken is.

Voor meer informatie en het boeken van een vliegticket kun je terecht op de website van AirAsia.

 

 


Reageren

*


Passende informatie bij : Met AirAsia van Chiang Mai naar Hangzhou (China)
Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.