ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,029 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 34,130 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


AirAsia gaat vliegtickets verkopen via 7-Eleven

Geplaatst op 24 maart 2014 11:10 door thailandtotaal

Fysiek 24/7 verkooppunt voor vliegtickets in heel Thailand.

In de 7-Eleven winkels in Thailand kun je voortaan ook terecht voor het kopen van een vliegticket van vliegmaatschappij AirAsia. De alomtegenwoordige supermarkt, welke onlangs ook werd ingericht als postkantoor, is nu ook een fysiek verkooppunt voor alle internationale en binnenlandse vluchten van AirAsia. De vliegticket verkoop via de 7-Eleven winkels is een aanvulling op bestaande verkoopkanalen van AirAsia. Hoewel ongeveer 75% van de vliegtickets van AirAsia online worden verkocht hoopt de vliegmaatschappij dat 7-Eleven een laagdrempelig verkoopkanaal zal zijn, vooral voor mensen die deze gemakswinkels vaak bezoeken.

Het partnerschap met 7-Eleven betekent dat AirAsia vliegtickets elk uur van de dag of nacht en elke dag van het jaar fysiek gekocht kunnen worden. Bij de 7-Eleven winkels kunnen de vliegtickets van alle AirAsia vluchten tot 24 uur voorafgaand aan de vlucht geboekt worden.

Op onze webpagina ‘Per vliegtuig reizen in Thailand’ vind je informatie over deze comfortabele, goedkope, veilige en snelle manier van reizen door Thailand.

 

 


Reageren

*


Passende informatie bij : AirAsia gaat vliegtickets verkopen via 7-Eleven
Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.