ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,029 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 34,130 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


AirAsia lanceert route Bangkok – Buriram

Geplaatst op 27 februari 2015 10:23 door thailandtotaal

Dagelijkse vlucht vanaf 2 april 2015.

Lowcost carrier AirAsia gaat binnenkort weer een nieuwe binnenlandse vlucht in Thailand in haar programma opnemen. Vanaf 2 april 2015 gaat AirAsia dagelijks de route Bangkok – Buriram bevliegen. De vlucht vertrekt in Bangkok vanaf luchthaven Don Muang, het tweede vliegveld van Bangkok en thuishaven van Thai AirAsia. De nieuwe route Bangkok – Buriram wordt gelanceerd met de promotieprijs vanaf THB 390 (ca. € 10) enkele reis en is beschikbaar voor boekingen tot 8 maart 2015 en reizen vanaf 2 april 2015 tot 26 maart 2016. Voor meer informatie en het boeken van deze vlucht ga je naar de website van AirAsia.

Mooiste en belangrijkste Khmer heiligdommen.

Buriram is de hoofdstad van de gelijknamige provincie gelegen aan de zuidkant van het Khorat-plateau (noordoost Thailand). Het is één van de 12 bestemmingen van de Discover Thainess campagne van de Tourism Authority of Thailand (TAT). Deze geselecteerde verborgen pareltjes in Thailand worden door de TAT aangedragen als bestemmingen welke bij een bezoek aan Thailand niet gemist mogen worden. Zo is Buriram de thuisbasis van de mooiste en belangrijkste Khmer heiligdommen in Thailand, Phanom Rung en Muang Tum. Deze historische hindoeïstische tempelcomplexen zijn gebouwd in de 11e eeuw en behoren tot Thailand’s meest verbazingwekkende Khmer architectuur sites.

 

 


Reageren

*


Passende informatie bij : AirAsia lanceert route Bangkok – Buriram
Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.