ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,028 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 35,925 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Informatie over elektriciteit in Thailand

De elektriciteit in Thailand heeft een spanning van 220 volt.Spanning van 220 volt

De elektriciteit in Thailand heeft net als in Nederland en België een spanning van 220 volt. Omdat de spanning van de elektriciteit in Thailand dus hetzelfde is kun je de eigen apparaten gewoon meenemen en in Thailand gebruiken. Omdat de vorm van de stopcontacten in Thailand soms kan afwijken is het raadzaam om een verloopstekker mee te nemen.

Thailand beschikt over een goed elektriciteitsnet

Thailand is voorzien van een goed elektriciteitsnetwerk, zeker in de grote steden en de toeristengebieden. In de afgelegen gebieden kan de elektriciteit wel eens uitvallen, maar dan schakelt het hotel over op de eigen elektriciteitsvoorziening.

Op de kleinere eilanden is vaak geen elektriciteitsnetwerk. Daar wordt de voorziening in elektriciteit dan geregeld middels generators.

 

 


Passende informatie bij : Alle informatie over Thailand Wegwijs in Thailand Informatie over nutsvoorzieningen in Thailand Informatie over elektriciteit in Thailand
Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.