ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,028 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 35,601 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Informatie over leidingwater in Thailand

Leidingwater in Thailand is geen drinkwater

Drinkwater is in Thailand op vele verkooppunten verkrijgbaarHet leidingwater in Thailand is niet geschikt voor consumptie. Om dit water te gebruiken voor het tandenpoetsen is over het algemeen geen probleem. Drinkwater kun je in Thailand kopen  in door de Thaise overheid gereguleerde flessen. Op vele verkooppunten in Thailand is drinkwater verkrijgbaar.  Hotels en guesthouses in Thailand zetten bijna dagelijks flesjes drinkwater op je kamer.

IJsblokjes in Thailand

IJsblokjes die in Thailand gebruikt worden zijn bijna allemaal gemaakt van gezuiverd water. Zeker in de steden en toeristische bestemmingen van Thailand zijn ijsblokjes betrouwbaar. Ze worden machinaal gemaakt en vervolgens aan de Thaise restaurants geleverd. Deze gezuiverde  ijsblokjes zijn te herkennen aan hun ovale vorm en het gat in de midden. Dit wil niet zeggen dat ijsblokjes in een andere vorm niet gemaakt zouden kunnen zijn van gezuiverd water. Als je twijfelt kijk je naar de doorzichtigheid van de ijsblokjes.

 

Gerelateerde weblog- en nieuwsberichten:

Is kraanwater in Thailand geschikt voor consumptie?

 

 


Passende informatie bij : Alle informatie over Thailand Wegwijs in Thailand Informatie over nutsvoorzieningen in Thailand Informatie over leidingwater in Thailand
Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.