ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,028 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 35,925 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Informatie over telefoon en bellen in Thailand

Goedkoop bellen met een Thaise simkaart

Vanuit Thailand kun je het beste met je eigen GSM telefoon bellen.Voor het bellen in Thailand kun je het beste je eigen GSM telefoon gebruiken. Het mobiele netwerk in Thailand is redelijk tot goed en voor een paar euro koop je in Thailand een Thaise simkaart.  Hiermee kun je met je eigen telefoon goedkoop bellen niet alleen in Thailand maar ook naar Nederland en België.

Bellen vanuit Thailand

Voor het bellen naar het buitenland toets je eerst 001, dan het landnummer (Nederland 31, Belgie 32) en vervolgens het gewenste nummer zonder de 0.

Simkaarten en opwaardeerkaarten zijn volop verkrijgbaar. Er zijn in Thailand veel telecomshops en ook in bijna alle Thaise supermarkten zijn deze te koop.

Met je eigen provider bellen vanuit Thailand

Als je toch liever via de eigen Nederlandse of Belgische provider wilt bellen, dan kan dit in de regel zonder problemen. Het is echter raadzaam om van te voren na te gaan of je GSM telefoon en abonnement aan de vereisten voldoen.

Bellen vanuit Thailand is goedkoop.

 

 

 


Passende informatie bij : Alle informatie over Thailand Wegwijs in Thailand Informatie over nutsvoorzieningen in Thailand Informatie over telefoon en bellen in Thailand
Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.