ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,029 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 34,632 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Anti-regering demonstraties hebben medisch toerisme Thailand geschaad

Geplaatst op 20 juni 2010 16:07 door admin

Vertrouwen in veiligheid van Thailand weer herstellen.

Het vertrouwen van buitenlandse patiënten in de veiligheid van Thailand heeft na de tien weken durende anti-regering demonstraties in Thailand en het daaruit voortvloeiende geweld en brandstichtingen een behoorlijke deuk opgelopen. Hierdoor is het medisch toerisme in Thailand aanzienlijk teruggelopen. Daarom zullen er op korte termijn campagnes opgezet worden die het buitenlands vertrouwen in de veiligheid van Thailand weer moeten herstellen.  De gezondheidszorg in Thailand heeft inmiddels wereldwijde erkenning en het medisch toerisme is voor Thailand zeer lucratief.

 

Medisch toerisme in Thailand is de afgelopen jaren sterk toegenomen.

De Thaise ziekenhuizen en hun goede en ervaren artsen leveren een kwaliteit aan zorg die veel goedkoper is dan in de westerse landen. Hierdoor heeft Thailand zich de afgelopen tien jaar ontwikkeld tot een bloeiend medisch toeristische land.

Volgens cijfers van het ministerie van Volksgezondheid hebben in 2009 1,5 miljoen buitenlandse patiënten Thailand bezocht. In 2004 leverde het medische toerisme in Thailand 630.000 patiënten op.Passende informatie bij : Anti-regering demonstraties hebben medisch toerisme Thailand geschaad
Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.