ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,030 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 33,729 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Art & Design in Chiang Mai

Geplaatst op 7 december 2011 10:38 door thailandtotaal

Nimmanhaemin Art & Design Promenade 2011.

Nimmanhaemin Road Soi 1 is een kleine levendige en kleurrijke straat in het westelijk deel van de noord Thaise stad Chiang Mai. Deze kleine eigentijdse wijk is het domein van vele boetiekjes op het gebied van kunst, decoratie en design. Van 7 tot 12 december vindt in dit deel van Chiang Mai de Nimmanhaemin Art & Design Promenade 2011 plaats.

Stijlvolle locale creatieve kunst en home decoratie.

Iedereen die in het mooie Chiang Mai wil genieten van lokale kunst en design kan op de Nimmanhaemin Art & Design Promenade 2011 zijn hart ophalen. Het Art & Design evenement is een open markt vol stijlvolle locale creatieve kunst en home decoratie. Je vindt er verschillende stands met kunst & design, home decor, handwerk, chique sieraden en stijlvolle kleding. De Nimmanhaemin Art & Design Promenade wordt omlijst met diverse cultureel optredens van ondermeer live jazz, klassieke muziek en folk Lanna. Meer informatie over de Nimmanhaemin Art & Design Promenade 2011 in Chiang Mai vind je op de website van het evenement.

Wil je meer weten over winkelen in Chiang Mai? Lees dan verder in ‘Winkelen en uitgaan in Chiang Mai’.

 

 


Reageren

*


Passende informatie bij : Art & Design in Chiang Mai
Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.