ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,027 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 37,385 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Wat Arun weer open voor bezoekers

Geplaatst op 4 september 2017 17:33 door thailandtotaal

Drie jarige renovatie voltooid.

Wat Arun is gelegen aan de westoever van de Chao Phraya rivier.De renovatie van een van Thailand’s wereldberoemde tempel Wat Arun is voltooid. De karakteristieke tempel, ook wel bekend als de ‘Temple of the Dawn’ wordt eind dit jaar officieel geopend na drie jaar gesloten te zijn geweest voor bezoekers.

Wat Arun was de thuisbasis van de Emerald Boeddha (Thailand’s meest vereerde Boeddhabeeld) voordat het werd overgebracht naar Wat Phrae Kaew, gelegen bij de Grand Palace. De tempel, gelegen in de hoofdstad Bangkok, is in de loop de jaren uitgegroeid tot een van de meest bezochte toeristische attracties in Thailand.

Het belangrijkste kenmerk van Wat Arun is de bijna 80 meter hoge pagode in Khmer stijl welke is versierd met schelpen en Chinees porselein dat glinstert in de zonneschijn. De heropening van Wat Arun worden ingeleid door festiviteiten welke zullen plaatsvinden van 27 december t/m 5 januari 2018.

Wil je meer weten over Wat Arun? Lees dan verder op onze informatiepagina ‘Wat Arun’.

 

 


Reageren

*


Passende informatie bij : Wat Arun weer open voor bezoekers
Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.