ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,028 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 35,268 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


ASEAN vierde grootste economie in 2050

Geplaatst op 4 mei 2015 11:33 door thailandtotaal

Bevolking van 600 miljoen biedt enorm potentieel.

Op basis van de huidige ontwikkeling van de wereldeconomie zal de ASEAN in 2050 de vierde grootste economie ter wereld zijn. De ASEAN (Association of Southeast Asian Nations) is een organisatie van tien Zuidoost Aziatische landen ter bevordering van economische, culturele en politieke samenwerking. Als de ASEAN nu als een economie werd gezien zou deze momenteel de zevende grootste in de wereld zijn. De Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling (OESO) voorspelt de komende vier jaar een totale jaarlijkse groei van 5,6 procent. Als deze trend doorzet wordt de ASEAN in 2050 ’s werelds vierde grootste economie.

Met een bevolking van meer dan 600 miljoen, groter dan de Europese Unie en de Verenigde Staten, is de ASEAN een enorme potentiële markt. De integratie van de 10 landen in een economische gemeenschap is cruciaal.

 

 


Reageren

*


Passende informatie bij : ASEAN vierde grootste economie in 2050
Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.