ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,028 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 35,869 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Award voor Pattaya als beste golf bestemming

Geplaatst op 28 november 2011 10:46 door thailandtotaal

Beste golf bestemming van Australië en Azië.

De International Association of Golf Tourism Operators (IAGTO) heeft Pattaya uitgeroepen als beste golf bestemming van Australië en Azië voor 2012. Pattaya werd door de 400 leden van de IAGTO gekozen boven diverse ander golf bestemmingen in Thailand zoals Hua Hin en Phuket en bestemmingen in Nieuw-Zeeland, Vietnam en Maleisië. Volgens de president van de AGTO biedt Pattaya een zeer hoge kwaliteit aan golfbanen met een bijzonder hoge hoedanigheid aan service.

Ideale weersomstandigheden het gehele jaar door.

Thailand, Spanje en de Verenigde Staten zijn op dit moment de drie grote internationale golf bestemmingen. Turkije en Portugal volgen op gepaste afstand. Door het winnen van deze belangrijke golf award wordt Pattaya erkend als een belangrijke internationale golf bestemming. De stad heeft een aantal zeer gerenommeerde  golfbanen en trekt jaarlijks een aantal grote internationale golf toernooien. Vanwege het klimaat kun je in Pattaya het gehele jaar door onder perfecte omstandigheden golf spelen.

Meer over enkele populaire golfbanen in Pattaya lees je in ‘Golf in Pattaya’.


Reageren

*


Passende informatie bij : Award voor Pattaya als beste golf bestemming
Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.