ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,028 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 35,268 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Bagel Head, bizarre beauty trend uit Japan

Geplaatst op 28 september 2012 09:15 door thailandtotaal

Thailand waarschuwt Thaise tieners.

Het Thaise Ministerie van Gezondheid heeft tieners uit Thailand gewaarschuwd voor het gevaar van de beauty trend ‘Bagel Head’. Bagel Head is ontstaan in Japan en bestaat daar al jaren. Vanwege een segment op Taboo, een National Geographic programma, is deze bizarre schoonheid trend ondertussen een hit geworden in het land van de body modification.

Tijdens een Bagel Head behandeling wordt een zoutoplossing in het voorhoofd geïnjecteerd. Het voorhoofd raakt vervolgens opgezwollen waarna een duim in het centrum wordt geperst. Hierdoor ontstaat een ‘bagel’ of donut vorm. Het resultaat van de behandeling duurt 16-24 uur waarna de zoutoplossing wordt geabsorbeerd door het lichaam en het voorhoofd weer vermindert naar zijn oorspronkelijke grootte.

Bagel Head kan leiden tot ernstige infecties of zelfs meningitis.

Volgens artsen draagt de Bagel Head rage echter gezondheidsrisico’s die schadelijk kunnen zijn voor het lichaam en complicaties kunnen veroorzaken. Zo kan de injectie van de zoutoplossing in het voorhoofd leiden tot ernstige infecties of zelfs meningitis. Omdat Thaise tieners de neiging hebben Japanse rages te volgen heeft het Ministerie van Gezondheid van Thailand haar jeugd gewaarschuwd de Japanse rage niet te volgen.


Reageren

*


Passende informatie bij : Bagel Head, bizarre beauty trend uit Japan
Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.