ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,028 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 35,869 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Bangkok 17e in top steden lijst om te bezoeken in 2012

Geplaatst op 7 juni 2012 09:30 door thailandtotaal

Chaos, levendige markten en uitstekende restaurants.

In de jaarlijkse top 29 ranglijst van steden om te bezoeken, samengesteld door het internationale online mannen magazine ‘Askmen’ is Bangkok in 2012 gerangschikt als 17e must stad. De nummer één stad om dit jaar te bezoeken is Londen. Londen wordt geroemd om zijn rijkdom in de mode, eten en sport met dit jaar in het bijzonder de hosting van de aankomende Olympische Spelen. De top 5 wordt verder gecompleteerd door Mumbai (India), Rio de Janeiro (Brazilië), Washington DC (VS) en Shanghai (China).

Het magazine Askmen beschrijft Bangkok als een uitgestrekte en rokerige miljoenenstad waar mensen opeengepakt zitten in een neon verlichte en verkeersdrukke sfeer. Echter zijn de chaos met alle kriskras straten en grote en hoge gebouwen juist een deel van de charme van de stad. Verder wordt Bangkok geroemd om zijn levendige markten en uitstekende (Michelin sterren) restaurants.

Wil je meer weten over Bangkok?


Reageren

*


Passende informatie bij : Bangkok 17e in top steden lijst om te bezoeken in 2012
Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.