ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,030 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 33,848 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Bangkok 4e beste bestemming van Azië

Geplaatst op 27 maart 2015 15:27 door thailandtotaal

18e van de wereld.

Bangkok is een van de top 10 Travellers’ Choice bestemmingen in Azië, maar staat niet in de mondiale top 10. Volgens de internationale reisbeoordelingswebsite TripAdvisor, die de top 25 van de beste Aziatische bestemmingen heeft samengesteld, is Bangkok de 4e beste bestemming van Azië. Daarmee is de Thaise hoofdstad 1 plek gestegen ten opzichte van het vorig jaar. Prominente bezienswaardigheden van Bangkok zijn de Grand Palace, Wat Pho (tempel van de liggende Boeddha) en Wat Arun (tempel van de dageraad). De andere top 5 bestemmingen in Azië zijn Siem Reap, Cambodja (1), Hanoi, Vietnam (2), Ubud, Indonesië (3) en Katmandu, Nepal (5). Opvallend is dat 13 van de 25 beste Aziatische bestemmingen in Zuidoost-Azië liggen.

In de 25 beste mondiale bestemmingen staat Bangkok gerangschikt als 18e. Het Cambodjaanse Siem Reap, dat in de Aziatische top 25 werd geklasseerd als 1e, is in de mondiale top uitgeroepen als 2e achter het Marokkaanse Marrakech.

Top 10 mondiale lijst:

  1. Marrakech, Marokko
  2. Siem Reap, Cambodja
  3. Istanbul, Turkije
  4. Hanoi, Vietnam
  5. Praag, Tsjechië
  6. Londen, Groot-Brittannië
  7. Rome, Italië
  8. Buenos Aires, Argentinië
  9. Parijs, Frankrijk
  10. Kaapstad. Zuid-Afrika

Wil je meer weten over Bangkok? Lees dan verder op onze informatiepagina ‘Bangkok’. Hier vind je uitgebreide informatie over deze ‘stad der engelen’.

 

 


Reageren

*


Passende informatie bij : Bangkok 4e beste bestemming van Azië
Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.