ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,028 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 35,749 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Bangkok beste stad van Azië

Geplaatst op 1 januari 2013 11:21 door thailandtotaal

Chiang Mai gerangschikt als vijfde.

In het jaarlijkse lezersonderzoek (Readers Choice Awards) van het gerenommeerde Amerikaanse tijdschrift Conde Nast Traveller, is Bangkok uitgeroepen tot de beste Aziatische stad. De noord Thaise stad Chiang Mai komt op de vijfde plek. In de Top 10 Cities in Asia verslaat Bangkok hiermee andere Aziatische topsteden Hong Kong, Kyoto en Sinagapore die respectievelijk als tweede, derde en vierde werden gerangschikt. Lees hier verder voor de gehele rangschikking van de Top 10 Cities in Asia.

Phuket tweede beste eiland van Azië.

In de categorie Top 10 Islands in Asia is Phuket gerangschikt als tweede. Het populaire Thaise vakantie eiland eindigde hiermee net achter Bali dat werd uitgeroepen als beste eiland van Azië. Koh Samui werd in de top 10 gerangschikt als vijfde. Lees hier verder voor de gehele rangschikking van de Top 10 Islands in Asia.

4 accommodaties Thailand in Top 15 Resorts in Asia.

In de Top 15 Resorts in Asia zijn vier Thaise accommodaties opgenomen. Dat zijn Four Seasons Resort in Chiang Mai (5e), Anantara Phuket Villas (7e), Four Seasons Tented Camp Golden Triangle Chiang Rai (11e) en JW Marriott Phuket Resort & Spa (15e). Lees hier verder voor de gehele rangschikking van de Top 15 Resorts in Asia.

 

WTC.nl - World Ticket Center. Elke reis, zo geregeld!

 


Reageren

*


Passende informatie bij : Bangkok beste stad van Azië
Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.