ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,029 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 34,632 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Bangkok Hospital Hua Hin opent haar deuren

Geplaatst op 14 april 2012 08:42 door thailandtotaal

Vestiging Hua Hin is 19e vestiging van Bangkok Hospitals.

De Bangkok Dusit Medical Services, de moederorganisatie van de ‘Bangkok Hospitals’, heeft onlangs zijn nieuwste vestiging Bangkok Hospital Hua Hin geopend. Het Bangkok Hospital Hua Hin is het eerste netwerk van Bangkok Hospitals in het westen van Thailand en is het 19e hospital van het Bangkok Hospital keten.

Bangkok Hospital Hua Hin is uitgerust met moderne hightech medische apparatuur en diensten van internationale standaard. Het heeft een capaciteit voor maximaal 500 patiënten per dag en beschikt in totaal over 60 bedden voor Thaise en buitenlandse patiënten. Gebouwd met een begroting van 1 miljard THB biedt het Bangkok Hospital Hua Hin een indrukwekkend managementteam, professionele specialisten, verplegend personeel en artsen.

Meer informatie lees je op de website van Bangkok Hospital Hua Hin.

Wil je meer weten over medisch toerisme naar Thailand? Lees dan verder op onze webpagina ‘Het medisch toerisme naar Thailand‘.


Reageren

*


Passende informatie bij : Bangkok Hospital Hua Hin opent haar deuren
Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.