ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,029 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 34,973 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Bangkok maakt de balans op

Geplaatst op 21 mei 2010 10:51 door admin

Nu het Thaise leger het centrum van Bangkok ontruimd heeft kan men de balans van de schade gaan opnemen. In de periode van 14 tot 20 mei zijn er als gevolg van de gevechten tussen het Thaise leger en de demonstrerende roodhemden 51 doden en 394 gewonden gevallen.

Inmiddels is men in Bangkok begonnen met het schoonmaken van de stad en wordt steeds duidelijker welke ravage er woensdag is aangericht door de aanhangers van de roodhemden. Duidelijk is dat er 36 gebouwen vernield zijn waaronder het grote winkelcentrum Centralword, het beursgebouw en het Siam Theater. Ook in diverse provinciesteden werden overheidsgebouwen in brand gestoken door woedende roodhemden.

De Thaise overheid heeft inmiddels laten weten dat er maatregelen zullen komen om zowel bedrijven als particulieren die schade hebben ondervonden bij te staan.  De totale schade wordt beraamd op zo’n 1 miljard euro. Passende informatie bij : Bangkok maakt de balans op
Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.