ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,030 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 33,382 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Bangkok opnieuw meest populaire stad in Azië

Geplaatst op 29 januari 2016 11:18 door thailandtotaal

Drie bestemmingen Thailand in de top 20.

Met bijna het dubbele aan buitenlandse bezoekers dan haar naaste concurrenten Singapore en Tokio is de Thaise hoofdstad Bangkok opnieuw gerangschikt als meest populaire stad in Azië. Met een totaal van 21,9 buitenlandse bezoekers laat Bangkok deze twee andere geliefde Aziatische steden (beide 11,8 miljoen buitenlandse bezoekers) ver achter zich. Het Maleisische Kuala Lumpur is met 11,3 bezoekers de vierde populaire stad in Azië. Een en ander blijkt uit de meest recente top 20 van de meest populaire bestemmingen in Azië, samengesteld door creditcard MasterCard.

Dat ‘het land van de glimlach’ voor buitenlandse toeristen een onweerstaanbare vakantiebestemming is blijkt uit het gegeven dat drie van de meest populaire bestemmingen in Azië gelegen zijn in Thailand. Het vakantie-eiland Phuket neemt in de rangschikking met 9,3 miljoen bezoekers de 5e plaats in en verslaat daarmee metropolen als Seoul (6e plaats – 9,2 miljoen) en Hong Kong (7e plaats – 8,3 miljoen). De badplaats Pattaya neemt met 8,1 miljoen een respectabele 8e plek in en blijft daarmee de Indonesische toeristische Oase Bali ruim voor (9e plaats – 7,2 miljoen).

Lees hier het volledige rapport van de MasterCard Asia Pacific Destinations Index 2015.

 

 


Reageren

*


Passende informatie bij : Bangkok opnieuw meest populaire stad in Azië
Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.