ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,028 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 35,749 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Bangkok opnieuw in wereld top toeristische bestemmingen

Geplaatst op 3 februari 2014 11:53 door thailandtotaal

Derde top stad voor internationale toeristische bezoeken.

Euromonitor International, een in Londen gevestigde particulier marktonderzoeksbureau, heeft de Thaise hoofdstad Bangkok gerangschikt als ’s werelds derde top stad voor internationale toeristische bezoeken. In de meest recente ‘Top City Destinations ranking’, welke ’s werelds 100 meeste toonaangevende steden weergeeft, behouden Hong Kong en Singapore hun eerste en tweede plaats. De voor Bangkok in totaal van 15.822 aankomsten is een stijging van 14,6% ten opzichte van het jaar daarvoor. In de top 100 staan maar liefst 4 Thaise bestemmingen. Naast Bangkok (3) zijn ook Phuket (15), Pattaya (17) en Chiang Mai (70) gerangschikt.

Binnen de top 10 staan zes Aziatische steden. Overall, 32 van de top 100 steden bevinden zich in Azië-Pacific. Volgens Euromonitor International wordt dit toegeschreven aan de aanhoudende economische groei in deze regio en de opkomst van de Chinese toeristen. China is de snelst groeiende bron markt en versterkt de posities van de top 3 steden. In de top 10 staan twee West-Europese steden, Londen (4) en Parijs (10). Amsterdam is gerangschikt als 29e en Brussel als 68e.

Volledige top 100:

Euromonitor International’s Top City Destinations Ranking

Wil je meer weten over Bangkok? Op onze webpagina ‘Bangkok’ vind je uitgebreide informatie over deze ‘Stad der Engelen’.

 

WTC.NL-World Ticket Center. Wat uw reisplannen ook zijn!

 


Reageren

*


Passende informatie bij : Bangkok opnieuw in wereld top toeristische bestemmingen
Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.