ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,028 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 35,749 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Bangkok topbestemming voor toeristen

Geplaatst op 3 augustus 2012 09:51 door thailandtotaal

Alleen Londen en Parijs trekken meer toeristen.

In het onlangs uitgebrachte rapport van MasterCard blijkt dat Bangkok op de derde plaats staat wat betreft steden met het grootste aantal toeristische aankomsten. In het MasterCard Global Destination Cities Index rapport moet Bangkok met 12,2 miljoen alleen Londen (16,9 miljoen) en Parijs (16 miljoen) voor laten gaan. De top vijf van topbestemmingen wordt verder aangevuld met Singapore (11,8 miljoen bezoekers) en Istanbul (11,6 miljoen). Met de derde plaats is Bangkok opnieuw de nummer één bestemming in Azië.

Ondanks de relatief lage kosten voor accommodaties neemt Bangkok ook de derde plaats in wat betreft de totale toeristische bestedingen. Volgens het rapport zijn de hogere bestedingen het resultaat van een langer verblijf van toeristen in Bangkok in vergeleken met andere steden in de top twintig. De grootste ‘spenders’ komen uit Hong Kong gevolgd door Tokio.

Uitgebreide informatie over Bangkok lees je op onze webpagina ‘Bangkok’.


Reageren

*


Passende informatie bij : Bangkok topbestemming voor toeristen
Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.