ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,028 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 36,161 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Bangkok v.a. 455 euro met China Southern Airlines

Geplaatst op 30 december 2011 13:50 door thailandtotaal

Vliegtickets geldig op 7, 8 en 9 maart.

Bij World Ticket Center boek je op dit moment tegen zeer aantrekkelijke tarieven je vliegtickets naar Bangkok. Zo vlieg je bijvoorbeeld met China Southern Airlines naar Bangkok voor een v.a. prijs van slechts 455 euro. Naast zeer scherp geprijsde vliegtickets naar Bangkok bestaat de aanbieding ook uit zeer voordelige vliegtickets naar diverse andere bestemmingen in Thailand zoals Chiang Mai, Trat, Koh Samui, Phuket en Udon Thani. De genoemde prijzen zijn geldig bij vertrek op 7, 8 en 9 maart.

Details van deze aanbieding.

De genoemde tarieven zijn vanaf prijzen incl. belasting en brandstoftoeslag, excl. reserveringskosten/fee, vanaf Amsterdam, op basis van 8 dagen en beschikbaarheid. Wil je meer weten over reizen naar Thailand? Lees dan verder in ‘Vliegreis naar Thailand’.

Vergelijk en boek hier voordelige vliegtickets naar Bangkok of naar een van de andere bestemmingen in Thailand.

 

 


1 reactie op “Bangkok v.a. 455 euro met China Southern Airlines”

Leen & Francien10-01-2012 om 09:51

Wij danken u voor de informatie, maar bij naderinzien zullen wij er geen gebruik van maken. Inmiddels hebben wij geboekt bij Jetair en vliegen heen vanaf Brussel via Phuket -met een stopover van plusminus 1 uur- naar Bangkok. Onze terugreis is rechtstreeks van Bangkok naar Brussel en dit voor de prijs van 399 euro (excl. reserveringskosten). Een bijkomend voordeel is dat je voor dezelfde prijs, zelf kan bepalen of je uit- of instapt in Phuket of in Bangkok. De boeking en de e-tickets in handen was in minder dan 1 werkdag geregeld.
Wij vliegen over 2 weken, maar gezien bovenstaande ervaring zullen wij in de toekomst allereerst Jetair raadplegen en kunnen wij Jetair dan ook anderen aanraden.

Reageren

*


Passende informatie bij : Bangkok v.a. 455 euro met China Southern Airlines
Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.