ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,028 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 35,749 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


België ziet Thailand als hub voor de ASEAN landen

Geplaatst op 1 februari 2013 11:34 door thailandtotaal

Bangkok is centraal gelegen en heeft hoog niveau van ontwikkeling.

Volgens de Belgische ambassadeur in Thailand, Marc Michielsen, heeft Thailand de perfecte geografische positie om een ASEAN hub te worden. In termen van business en logistiek willen vele landen Thailand gebruiken als een springplank om door te dringen naar de regio zodra de ASEAN, de Economische Gemeenschap van Zuidoost-Azië, gaat starten in 2015.

Thailand is een hub voor de toegang tot andere buurlanden, zoals Laos, Cambodja en Myanmar (Birma), welke allen een zeer groot groeipotentieel hebben. Bangkok is zeer centraal gelegen en heeft een hoog niveau van ontwikkeling. Een nauwere samenwerking zal de economische groei versterken, aldus Michielsen.

Om de samenwerking te versterken hoopt Michielsen dat Thailand binnenkort de onderhandelingen zal starten over een vrijhandelsovereenkomst met de Europese Unie. De Europese Unie is voor Thailand een van de belangrijkste markten die het land niet mag missen, vooral nu Vietnam al met bilaterale gesprekken is begonnen.


Reageren

*


Passende informatie bij : België ziet Thailand als hub voor de ASEAN landen
Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.