ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,029 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 35,050 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Beste Airports 2015

Geplaatst op 18 maart 2015 09:22 door thailandtotaal

Amsterdam in top 10, Bangkok in top 50 en Brussel in top 100.

Singapore Changi Airport is tijdens de Skytrax World Airport Awards 2015 voor het derde jaar op rij uitgeroepen tot beste luchthaven ter wereld. Incheon International Airport in Zuid-Korea werd uitgeroepen tot de nummer 2 en Munich Airport in het zuid Duitse München als nummer 3. Amsterdam Schiphol Airport wordt gerangschikt als 9e. Suvarnabhumi International Airport Bangkok staat op een keurige 47e plaats en Brussels Airport 78e.

Het resultaat is gebaseerd op meer dan 13 miljoen enquêtes ingevuld door 112 luchtvaartmaatschappij klanten gedurende de periode mei 2014 – januari 2015. De enquête omvat 550 luchthavens wereldwijd en evalueert de klanttevredenheid in belangrijke presentatie-indicatoren, zoals check-in, aankomst, transfers en winkelmogelijkheden.

De jaarlijkse Skytrax World Airport Awards, ook bekend als de Passengers’s Choice Awards, zijn de meest prestigieuze en felbegeerde awards naar het product en kwaliteit van de dienstverlening in de luchthavenindustrie.

Lees hier verder voor een overzicht van de top 100.

 

 


Reageren

*


Passende informatie bij : Beste Airports 2015
Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.