ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,029 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 34,173 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Brede Thaise samenwerking om toerisme naar Thailand te promoten

Geplaatst op 17 juni 2010 11:46 door admin

Toerisme is een belangrijke pijler van de economie van Thailand.

Op hoog niveau wordt in Thailand overleg gevoerd om het toerisme naar Thailand weer vlot te trekken. Al gevolg van de politieke onrust is het aantal buitenlandse bezoekers in Thailand  sterk teruggelopen. Tussen de diverse private en publieke sectoren worden op dit moment allerlei strategieën, activiteiten en projecten besproken om het toerisme naar Thailand te promoten. De regering van Thailand geeft volledige steun aan dit overleg omdat het toerisme een belangrijke pijler is voor de economie van Thailand.

Op Phuket is het aantal buitenlandse bezoekers toegenomen.

Volgens officiële gegevens daalde het aantal buitenlandse bezoekers die binnenkomen op het internationale vliegveld Suvarnabhumi te Bangkok in mei met 20 procent ten opzichte van mei 2009 en met 30 procent ten opzichte van mei 2008.

Phuket, het grootste eiland van Thailand, laat echter een goede groei zien van het aantal buitenlandse bezoekers.

Toerisme naar Thailand zal zich snel herstellen.

Het traditionele marketing thema ‘Amazing Thailand’ blijft ongewijzigd met als kern dat Thailand een uitstekende ‘value for money’ bestemming is. De TAT, de toeristen organisatie in Thailand, blijft het accent leggen op gastvrijheid, Thainess, cultuur en milieu. De toeristen industrie in Thailand is er overigens van overtuigd dat het toerisme naar Thailand in de tweede helft van dit jaar zich sterk zal herstellen.

 

 Passende informatie bij : Brede Thaise samenwerking om toerisme naar Thailand te promoten
Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.