ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,028 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 35,268 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Chiang Mai top Songkran bestemming

Geplaatst op 12 april 2013 12:34 door thailandtotaal

Buitenlandse toeristen Thailand kiezen voor Chiang Mai.

De Noord Thaise stad Chiang Mai is voor buitenlandse toeristen die in Thailand Songkran willen vieren de meest favoriete bestemming. Dit blijkt uit een enquête uitgevoerd door het onderzoekscentrum van de Bangkok University. Volgens het onderzoek, dat werd gehouden in Bangkok tussen 2 en 4 april, hebben 15% van de ondervraagden aangegeven voornemens te zijn om de Songkran festiviteiten in Chiang Mai te zullen vieren, gevolgd door Phuket 10% en Khao San Road (Bangkok) met 8%.

Tevredenheidsscore buitenlandse toeristen over Thailand.

De ondervraagde buitenlandse toeristen gaven als tevredenheidsscore voor hun bezoek aan Thailand een gemiddelde van 7.65 punten. Op de vraag of ze Thailand opnieuw zouden bezoeken gaf 80,9% aan dit zeker te willen doen. 17,2% was er niet zeker van en 1,9% gaf aan dit zeker niet te zullen doen. 93, 6% van de respondenten gaf aan dat ze een bezoek aan Thailand willen aanbevelen aan vrienden en familieleden, terwijl 5,1% hier nog niet zeker van is en 1,3% dit niet te zullen doen. Volgens de enquêteur zijn de ondervraagden zeer te spreken over de veiligheid in Thailand. 96% gaf aan een groot vertrouwen te hebben in de beveiliging door de Thaise autoriteiten, terwijl slechts 4% hier weinig vertrouwen in heeft.

Wil je meer weten over het Songkran feest in Thailand? Lees dan verder op onze webpagina ‘Songkran, Water Festival in Thailand’.

 

 


Reageren

*


Passende informatie bij : Chiang Mai top Songkran bestemming
Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.