ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,029 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 34,890 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Chiang Mai verwelkomt 3D Gallery

Geplaatst op 16 augustus 2013 12:28 door thailandtotaal

’s Werelds grootste ‘interactieve kunst’ museum.

Art in Paradise heeft onlangs een kunstgalerie geopend in Chiang Mai. Dit ’s werelds grootse 3D museum is de tweede van zijn soort in Thailand na het succes van het eerste museum, dat vorig jaar in Pattaya werd geopend. Art in Paradise Chiang Mai werd opgericht door dezelfde groep van investeerders afkomstig uit Korea. De groep is voornemens om in Thailand nog een derde Art in Paradise te openen. Dit museum zal waarschijnlijk in Bangkok gevestigd worden.

Het 3 verdiepingen tellende museum in Chiang Mai verzamelt 130 schilderijen in 3D van 10 Koreaanse kunstenaars. De collectie is verdeeld in 8 zones, Aqua, Zoo, Dinosaur, Surrealism, Classic Art, Lanna, Thai en Egyptian. De creatieve, fantasierijke en kleurrijke schilderingen zijn gemaakt in de vorm van ‘interactieve kunst’ welke tot participatie en verbeelding van de bezoeker leidt.

Bereikbaarheid en openingstijden.

Art in Paradise Chiang Mai is gevestigd in de Suan Plaza Building in Changklan Road. Het museum is dagelijks geopend van 9.00u tot 21.00u.

Wil je meer weten over wat er in Chiang Mai te zien en te beleven is? Lees dan verder op onze webpagina ‘Activiteiten en bezienswaardigheden in Chiang Mai’.


Reageren

*


Passende informatie bij : Chiang Mai verwelkomt 3D Gallery
Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.