ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,028 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 35,639 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Chic toiletten geven een nieuwe kijk op Suvarnabumi Airport Bangkok

Geplaatst op 19 maart 2013 10:59 door thailandtotaal

Interieur gebaseerd op ‘7 Wonders of Thailand’.

Suvarnabhumi International Airport te Bangkok heeft de handen ineen geslagen met Siam Cement Public Company Limited (SCG) in hun poging de toiletten in de passagiersterminal te upgraden tot een blijvende indruk op de luchthavengebruikers.

Volgens de directeur van Suvarnabhumi Airport is de toilethygiëne en de beschikbaarheid van toiletten over de hele terminal altijd al een van de prioriteiten van het vliegveld geweest. Om de dienstverlening te verhogen heeft SCG een energie-efficiënt toilet model laten ontwerpen voor Suvarnabhumi Airport. Bij de bouw van de toiletten zijn vier architectonische thema’s toegepast waarbij in het interieur van de toiletten het concept van de ‘7 Wonders of Thailand’ is opgenomen. Twee ontwerpen, ‘River of Live’ en ‘Street Life’ zijn inmiddels voltooid. De andere zijn in volle gang, ‘Festival’, ‘Move Around’, ‘Happy Moment’, ‘Flower Market’ en ‘Sea Sight’.


Reageren

*


Passende informatie bij : Chic toiletten geven een nieuwe kijk op Suvarnabumi Airport Bangkok
Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.