ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,029 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 34,816 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


“Concert in the Park” Bangkok weer terug

Geplaatst op 27 oktober 2014 10:45 door thailandtotaal

Gratis wekelijkse concerten in Lumpini Park.

Een van de klappers tijdens het hoogseizoen in Bangkok is het jaarlijkse evenement “Concert in the Park”. Dit jaar is het de 22e keer dat deze happening wordt georganiseerd door het Bangkok Symphony Orchestra. In de periode november – januari geeft het gerenommeerde orkest van Bangkok elke zondag een populair openlucht concert in het Lumpini Park, ook wel het Central Park van Bangkok genoemd. De concerten beginnen om 17.30u en vinden plaats op het grasveld voor Sala Bhirom Bhakdj, de concertlocatie in het Lumpini Park. Het programma van het Bangkok Symphony Orchestra bestaat uit een reeks van populaire werken, variërend van licht klassiek tot popklassiekers en filmmuziek.

Het gratis “Concert in the Park” vindt plaats op elke zondag van 9 november 2014 tot 1 februari 2015. Het Lumpini Park is makkelijk te bereiken met de Metro (MRT Station Lumpini) of Skytrain (BRT Station Sala Daeng).

 

 


Reageren

*


Passende informatie bij : “Concert in the Park” Bangkok weer terug
Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.