ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,029 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 34,130 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Dubbel feest op Koh Phangan

Geplaatst op 30 december 2012 14:13 door thailandtotaal

Full Moon party en New Year party.

Het Thaise eiland Koh Phangan, ook wel geschreven als Koh Pha Ngan, staat deze week in het teken van twee grote feesten. Allereerst is er de Full Moon Party, een feest waarmee Koh Phangan wereldberoemd is geworden en de New Year party. Tienduizenden bezoekers stroomden vrijdagavond naar het halvemaanvormige strand van Haad Rin. Onder de volle maan werd hier gefeest tot na zonsopgang op zaterdag. Volgens de Phangan Tourist Promotion Association verliep de Full Moon Party vlot en vonden er geen negatieve incidenten plaats. Naar schatting woonden 80.000 vakantiegangers het evenement bij.

100.000 feestgangers verwacht voor New year Party.

En de feestpartijen zijn nog niet afgelopen. De meeste van hen keren maandagavond weer terug op Haad Rin om 2013 te verwelkomen. In het kader van de New Year party zullen er vele activiteiten en evenementen plaatsvinden waaronder strandsporten en schoonheidswedstrijden. Er worden op Koh Phangan minstens 100.000 lokale en buitenlandse feestgangers verwacht. Ongeveer 90% van de bezoekers bestaan uit buitenlanders die op dit moment op de drie populaire eilanden van de Samui Archipel verblijven – Koh Samui, Koh Tao en Koh Phangan.


Reageren

*


Passende informatie bij : Dubbel feest op Koh Phangan
Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.