ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,029 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 34,778 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Extra incheck balies Thai Airways centrum Bangkok

Geplaatst op 29 oktober 2011 08:34 door thailandtotaal

Voor passagiers die reizen met de Airport Rail Link.

Vliegmaatschappij Thai Airways opent in de Makkasan City Air Terminal (centrum van Bangkok) extra incheck balies voor hun passagiers die gebruik maken van de Airport Rail Link. De Airport Rail Link is de bovengrondse metroverbinding tussen het internationale vliegveld Suvarnabhumi en het centrum van Bangkok. Passagiers van Thai Airways die met de Airport Rail Link naar vliegveld Suvarnabhumi reizen kunnen op Makkasan Station hun bagage daar reeds inchecken bij een van de incheck balies van Thai Airways.

Voor zowel binnenlandse als internationale vluchten.

Thai Airways biedt de extra incheck balies op Makkasan Station aan voor zowel haar binnenlandse als internationale vluchten. Ook passagiers van Lufthansa (Star Alliance partner Thai Airways) kunnen gebruik maken van deze service. De incheck service van Thai Airways op Makkasan Station bevindt zich op de derde verdieping van het metrostation en is open voor alle Thai Airways vluchten die op vliegveld Suvarnabhumi vertrekken tussen 10.00u en 01.20u. Passagiers kunnen tot 3 uur voor vertrek van hun vlucht gebruik maken van deze extra incheck mogelijkheid.

Wil je meer weten over de City Check-in service op Makkasan Station?


Reageren

*


Passende informatie bij : Extra incheck balies Thai Airways centrum Bangkok
Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.