ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,030 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 33,746 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Formule 1 Grand Prix Thailand wordt overwogen voor 2014 of 2015

Geplaatst op 1 april 2012 10:30 door thailandtotaal

Gesprekken zijn in volle gang.

Volgens Red Bull eigenaar Dietrich Mateschitz zijn er onderhandelingen gaande voor een Formule 1 Grand Prix in Thailand. De fabrikant en oprichter van het Oostenrijkse energy-drink bedrijf vertelde aan de lokale media van Thailand dat het idee van een formule 1 Grand Prix in Thailand bij de Formule 1 organisatie goed ontvangen is en dat gesprekken hierover in volle gang zijn.

Thailand is doelmarkt voor Red Bull.

De uitspraken van Mateschitz suggereren dat Red Bull achter het idee staat en betrokken is bij de gesprekken tussen de Formule 1 (Bernie Ecclestone) en de Thaise overheid. Het Thaise drankje Krating daeng (in het Engels vertaald als Red Bull) diende destijds voor Mateschitz als inspiratiebron voor zijn Red Bull energy-drink. Thailand is voor Red Bull een belangrijke doelmarkt en in 2010 gaf Mark Webber, coureur van het Red Bull Formule 1 team, reeds een demonstratie in zijn bolide op een geïmproviseerd stratencircuit in Bangkok. Deze formule 1 demonstratie trok veel belangstelling en was zeer succesvol.


Reageren

*


Passende informatie bij : Formule 1 Grand Prix Thailand wordt overwogen voor 2014 of 2015
Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.