ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,029 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 35,056 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Frequentie Airport Rail Link Bangkok wordt verhoogd.

Geplaatst op 1 oktober 2011 09:21 door thailandtotaal

Van 15 naar 8 minuten.

Het Thaise ministerie van Vervoer heeft aangekondigd dat zij de efficiëntie en frequentie van de Airport Rail Link service in Bangkok wil gaan verhogen. Middels een plan van aanpak wil men in een drietal fases de frequentie van de treindiensten op de Airport Rail Link verhogen van de huidige 15 minuten naar 8 minuten.

Vliegvelden van Bangkok worden met elkaar verbonden.

Allereerst gaat men het verkeerssysteem van de Airport Rail Link herschikken. Hierdoor kan de frequentie van de treinen op de Airport Rail Link al een stuk worden verhoogd. De volgende stap is de aanschaf van nieuwe treinen voor de City Line van de Airport Rail Link. Ten slotte zullen in 2014 nog vijf extra treinen worden toegevoegd. Tevens zal dan de route van de Airport Rail Link worden verlengd, waardoor beide vliegvelden van Bangkok (Suvarnabhumi International Airport en Don Muang Airport) met elkaar verbonden worden.

Wil je meer weten over de Airport Rail Link in Bangkok? Lees dan hier verder.


Reageren

*


Passende informatie bij : Frequentie Airport Rail Link Bangkok wordt verhoogd.
Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.