ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,030 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 33,729 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Geen verhoging van taxi tarieven Bangkok

Geplaatst op 15 september 2014 10:13 door thailandtotaal

Mogelijke heroverweging na bevindingen onderzoek naar taxi-kosten.

The minister of Transport in Thailand heeft duidelijk gemaakt dat zijn ministerie geen plannen heeft om de nieuwe tariefstructuren van de taxi in Bangkok goed te keuren. Aangezien er de afgelopen tien jaar geen aanpassing is geweest in de taxi-tarieven verzocht The Thai Netwerk taxi het ministerie een tariefverhoging door te voeren. Het ministerie ziet op dit moment echter geen noodzaak om de taxi-tarieven te verhogen, mede daar het er naar uitziet dat de brandstofprijzen dit jaar niet veel hoger zullen worden. Het taxi-tarief in Bangkok blijft door deze aankondiging in ieder geval voorlopig dus ongewijzigd.

Op dit moment doet The minister of Transport een onderzoek naar de taxi-kosten in Thailand. De resultaten van dit onderzoek kunnen aanleiding zijn om het verzoek van The Thai Netwerk taxi te heroverwegen.

Wil je meer weten over de taxi in Bangkok? Lees dan verder op onze webpagina ‘Vervoer en Bangkok’.

 

 


Reageren

*


Passende informatie bij : Geen verhoging van taxi tarieven Bangkok
Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.