ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,030 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 33,672 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Geen visum nodig voor je verblijf in Thailand.

Geplaatst op 11 mei 2011 22:51 door thailandtotaal

30 dagen in Thailand zonder visum.

Als Nederlander of Belg heb je voor je verblijf in Thailand tot maximaal 30 dagen geen visum nodig. Je hebt alleen een paspoort nodig dat bij aankomst in Thailand nog minstens 6 maanden geldig is.

Wil je toch langer dan 30 dagen blijven, maar heb je geen zin om een visum aan te vragen of wil je domweg de visumkosten besparen, dan dien je voordat de 30 dagen van je verblijf in Thailand zijn verstreken even het land te verlaten. Even de landsgrens overgaan en vervolgens Thailand weer in is voldoende om weer opnieuw zonder visum een periode in Thailand te mogen verblijven.

Voorheen kon je nadat je Thailand even verlaten had weer opnieuw een periode van maximaal 30 dagen zonder visum in Thailand verblijven. Echter deze verlengingsperiode heeft men verkort tot maximaal 15 dagen. Na deze 15 dagen kun je overigens weer opnieuw de landsgrens overgaan en je vervolgens opnieuw aanmelden voor een nieuw bezoek (ook weer voor maximaal 15 dagen).

Je kunt voor je verblijf in Thailand ook gewoon een visum aanvragen.

Verblijf je in Thailand niet in de buurt van een grensovergang of heb je geen zin in dit gereis, dan kun je voor je verblijf in Thailand natuurlijk ook gewoon een visum aanvragen.

Lees hier meer voor informatie over paspoort en visum voor Thailand.

 

 


3 reacties op “Geen visum nodig voor je verblijf in Thailand.”

Miriam23-02-2012 om 03:58

Hallo, weet niet of dit de plek is maar ik probeer erachter te komen of mijn partner en ik een uitreisticket moeten kopen vóór we naar Thailand gaan (wat al vrij snel is). De een zegt van wel, de ander van niet maar ik vind geen officieel antwoord.
Krijgen we problemen als we zonder visum met een one way ticket naar Thailand willen vliegen?
NB, we vliegen vanuit Christchurch, NZ. We zijn nl op wereldreis.

Antwoord is bijzonder welkom, bij voorkeur op mijn mailadres hieronder!!
Vast bedankt,
Miriam
miriamvannes@gmail.com

henk30-10-2014 om 03:59

Kan iemand mij uileggen wat de eisen zijn voor een huwelijkvisum Thailand?UL7G

henk30-10-2014 om 04:02

Wat zij de voorwaarden voor een huwelijkvisum Thailand, ik heb daar nog steeds geen duidelijke informatie over

Reageren

*


Passende informatie bij : Geen visum nodig voor je verblijf in Thailand.
Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.