ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,028 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 35,769 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Goedkoopste hotels vind je in Bangkok

Geplaatst op 7 augustus 2012 09:03 door thailandtotaal

Gemiddeld een kwart van de hotel kosten in Londen.

Volgens Tripindex van Tripadvisor, ’s werelds grootste onpartijdige hotelbeoordelingen site,  biedt de Thaise hoofdstad Bangkok de minst dure vier sterren hotels van wereldsteden. Een gemiddelde vier sterren hotelkamer kost in Bangkok THB 2.564 (ca. € 64,-). De duurste kamers van wereldsteden bevinden zich in Londen. Met een gemiddelde kamerprijs van € 289,- betaal je hier vier keer de prijs van die in Bangkok.

Als je als reiziger echter een avondje uit wil biedt de Vietnamese hoofdstad Hanoi de beste deals. Met een totale prijs van € 113,-  krijg je in Hanoi de meeste waar voor je geld. Tripadvisor berekende deze prijs op basis van een overnachting voor 2 personen in een vier sterren hotel, cocktails, een twee-gangen diner met een fles wijn en een retour taxirit van ca. 3 kilometer per enkele reis. Ook op dit gebied is Londen met een gemiddelde prijs van € 414,-  het duurste.

Op zoek naar een hotelkamer in Bangkok?

Op onze webpagina ‘Aanbevelenswaardige en beste beoordeelde hotels en guesthouses in Bangkok’ lees je meer over accommodaties in Bangkok en vind je een selectie van hotels en guesthouses met een uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding.

 

 


Reageren

*


Passende informatie bij : Goedkoopste hotels vind je in Bangkok
Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.