ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,030 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 33,848 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Grand Palace Bangkok in oktober gesloten

Geplaatst op 9 oktober 2017 11:50 door thailandtotaal

Vanwege uitvaart koning Bhumibol.

Grand Palace en Wat Phra Kaew zijn van 1 t/m 29 oktober 2017 voor het publiek gesloten.Vanwege de uitvaart van koning Bhumibol van 25 t/m 29 oktober 2017, zal de Grand Palace en de tempel van de Emerald Buddha (Wat Phrae Kaew) van 1 t/m 29 oktober gesloten zijn voor alle toeristen. De verwachting is dat het complex op 30 oktober weer wordt geopend. Andere tempels in de buurt, zoals Wat Pho (tempel van de liggende Boeddha), Wat Arun (tempel van de dageraad) en Wat Benchamabophit (marmeren tempel) blijven geopend als normaal. De Ananta Samakhom Throne Hall en Vimanamek Teak Mansion zijn wel gesloten.

Full Moon Party geannuleerd.

Omdat de Thaise overheid particuliere instanties heeft gevraagd zich in de maand oktober te onthouden van grote evenementen gaat ook de populaire Full Moon Party op Koh Phangan in oktober niet door. Ook de Half Moon party’s en andere evenementen op het eiland zullen in oktober uit respect voor de koning niet doorgaan. De eerstvolgende Full Moon Party zal weer plaatsvinden op 3 november.

 

 

 


Reageren

*


Passende informatie bij : Grand Palace Bangkok in oktober gesloten
Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.