ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,029 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 33,997 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Grand Palace Bangkok weer open voor publiek

Geplaatst op 2 november 2016 14:33 door thailandtotaal

Somber gekleurde kleding.

Het gebalsemde lichaam van koning Bhumibol ligt opgebaard in de Grand Palace.Sinds 1 november zijn de Grand Palace en Wat Phra Kaew (tempel van de Emerald Boeddha) weer voor het publiek heropent. Van de bezoekers wordt wel verwacht dat zij zich bewust zijn dat Thailand momenteel in een officiële periode van rouw bevindt voor Zijne Majesteit Koning Bhumibol Adulyadej. Aangezien de koning is opgebaard in het paleis wordt bezoekers gevraagd om bij een bezoek aan het paleis bescheiden te blijven en somber gekleurde kleding te dragen. Dit als teken van respect.

Afscheid nemen van koning Bhumibol.

Voor mensen die respect wil tonen aan wijlen Koning Bhumibol kunnen de Manee Nopparat poort gebruiken. Er zijn per dag 10.000 mensen welkom om afscheid te nemen van het gebalsemde lichaam van de koning. De crematie van de koning is waarschijnlijk pas volgend jaar. De Grand Palace is elke dag geopend van 8.00u tot 16.00u.

 

 


Reageren

*


Passende informatie bij : Grand Palace Bangkok weer open voor publiek
Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.