ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,029 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 34,816 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Gratis concerten Bangkok Symphony Orchestra

Geplaatst op 4 november 2013 13:52 door thailandtotaal

Ongedwongen openlucht concert serie in het Lumphini Park.

Een van de hoogtepunten tijdens het vakantie hoogseizoen in Bangkok is de jaarlijkse concert serie “Concert in the Park” georganiseerd door het Bangkok Symphony Orchestra. Dit jaar is het de 21e keer dat het orkest deze concert serie organiseert in het Lumphini Park. Tijdens de hoogseizoen periode geeft het Bangkok Symphony Orchestra elke zondagmiddag een concert in het uitgestrekte openbare stadspark van Bangkok. Het concert begint om 17.30u en de toegang is gratis. Het concert heeft een ongedwongen sfeer, veel mensen brengen dekens en picknickmanden mee. Het symfonisch orkest speelt tijdens de concerten een aantal populaire werken, variërend van klassiekers en popklassiekers tot muziek uit films en Broadway. Ook worden bekende Thaise liederen gespeeld.

Het gratis concert van het Bangkok Symphony Orchestra vindt plaats op elke zondag in de periode van 15 december 2013 tot en met 9 februari. Het Lumphini Park is makkelijk bereikbaar met de Metro (Lumphini) of Skytrain (Sala Daeng).

 

 


Reageren

*


Passende informatie bij : Gratis concerten Bangkok Symphony Orchestra
Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.